Otvorite svoju eCommerce trgovinu Otok

1/3 svih internet trgovina u svijetu koristi WooCommerce. Samostalno upravljajte internet trgovinom i strukturu prilagodite sebi!

Želite internet trgovinu koja ima mogućnost plaćanja PayPalom, kreditnim karticama, pouzećem ali uz različitu proviziju ovisno o odabranom načinu plaćanja? -Može. Želite da kupcima i posjetiteljima Vaša internet trgovina radi brzo, pouzdano i responzivna je (jednostavna za korištenje na mobilnim uređajima)? -Može.

Za Vas ćemo napraviti trgovinu koja ima mogućnost klasične, ali prema potrebi i B2B prodaje što znači da veleprodajni korisnici imaju različite rabate na cijene ovisno o brandu proizvoda.

Naša svaka internet trgovina ima mogućnost izvoza svih proizvoda u Excel tablicu za jednostavno uređivanje cijena (i mogućnost automatskog povezivanja cijelog asortimana sa partnerskim trgovinama za povećanje prodaje). Ima mogućnost naprednog filtriranja proizvoda prema boji, veličini, snazi, volumenu itd. Ima mogućnost automatskog ispravljanja netočnih adresa i poštanskog broja za dostavu (preko Google-a), a na taj način ćete smanjiti trošak slanja paketa na nepostojeće adrese i povratak dostavljača.

Potrebna Vam je mogućnost blokiranja pristupa posjetiteljima sa određenih tržišta ili želite prodavati samo u Češkoj? -Nema problema. Želite biti sigurni da je Vaša trgovina u skladu sa GDPR odredbama?

Vašim kupcima omogućite brzu registraciju putem Facebooka ili Googlea, ali želite ostaviti i mogućnost GOST kupovine za one koji nemaju vremena ili se ne žele registrirati? Može!

Ne želite kupnje s malim ukupnim iznosima gdje je trošak dostave veći od cijene proizvoda, želite imati mogućnost minimalne narudžbe po nekom određenom iznosu, ili želite prodavati pojedini artikl po točno određenoj minimalnoj količini? Javite nam se!

Neki od naših zadataka:

  • registracija domene (*.hr, *.com, *.net, *.org, *.biz, itd.) i smještaj stranica – proces registracije i zakup servera obavljamo umjesto Vas
  • idejna rješenja internet trgovine – nakon sastanka i dogovora šaljemo Vam naš prijedlog rješenja web trgovine (dizajn) koji dorađujemo do konačne potvrde s Vaše strane

Pri izradi internet trgovina pratimo trendove i vodimo računa o pravilnom prikazu u svim preglednicima i na svim uređajima.

Dodatne usluge vezane uz izradu internet trgovine:

  • održavanje web trgovine – promjene, dopune, sitne ispravke u aplikacijama i sve što Vašu stranicu i aplikaciju održava živom i suvremenom
  • uređivanje tekstova – ako imate problem s prilagodbom tekstova za web i pretraživače, spremni smo napraviti potrebne prilagodbe
  • savjetovanje – pri izradi web stranica, servisa ili portala često Vam je potrebna neka vrsta usmjerenja ili savjetovanja, ponekad i vođenja kroz proces
  • obrada fotografija – spremni smo fotografirati Vaše proizvode i optimizirati fotografije za upotrebu na web stranicama

Za cijene naših ostalih usluga budite nas slobodni kontaktirati.

Značajke kod izrade internet trgovine

Ispitivanje potreba

Ovo je korak upoznavanja i definiranja stvarnih potreba, izrađuje se detaljna specifikacija izrade web stranice.

WordPress CMS sustav

Odobreni dizajn programiramo u WordPress CMS sustav. Na taj način se dobiva unikatna WordPress tema s vlastitom CMS administracijom.

Prilagodba dizajna web trgovine prema želji korisnika

Izgled strukture web trgovine prilagodljiv prema želji korisnika.

Dodatak internet trgovine u WordPress CMSu

Kategorije, proizvodi, definiranje dostave, plaćanje pouzećem, na transakcijski račun i kartično poslovanje prema potrebi.

Kontakt obrazac

Postavljanje kontakt obrasca za upite o proizvodima, uslugama ili prema želji.

Galerija slika

Galerija slika s lightbox efektom. Kategorizacija i postavljanje više galerija.

Karta lokacije

Postavljanje 1 ili više Google karta na web stranici. Ručno podešavanje lokacije metodom drag&drop.

Interaktivni slider slika s tekstom

Interaktivni responsive slider s dinamičnom izmjenom slika i pripadajućim tekstom.

Blog sustav

Pisanje novosti i zanimljivosti prema zadanim kategorijama.

Integracija s društvenim mrežama

Povezivanje svake podstranice s glavnim društvenim mrežama. Postavljanje Facebook like box-a.

Integracija s newsletter sustavom

Povezivanje s MailerLite, Mailchimp, Campayn Newsletter sustavom.

Responsive (RWD) dizajn

Prilagodba dizajna za jednostavno pregledavanje web stranice na mobilnim i tablet uređajima.

Priprema i postavljanje sadržaja

Savjetovanje pri pripremi sadržaja prema svim ispravnim web standardima.

Web hosting

Web hosting, smještaj internet stranica s uključenim održavanjem i backupom (sigurnosnom kopijom).

Održavanje sadržaja i CMS sustava

Sigurnost, performanse, nadogradnja, kompatibilnost sa serverom, podrška pri radu.

Google Analytics

Praćenje uspješnosti web stranice kroz Google Analytics detaljnje izvještaje. Tjedni / mjesečni email izvještaji.